maanantai 22. elokuuta 2016

Rutiiniohjelmaa

Mitään erityistä ei ole viime päivinä tapahtunut, mikä on ehkä hyvä asia. Tietyt rutiinit näyttävät toistuvan tiettyinä päivinä viikon aikana.

Torstai on ratsastusilta. Sain taas ratsastaa Piirrolla, ja tämän viikon tunti oli hyvä kokemus viime viikon putoamiskokemuksen jälkeen. Hevonen oli kuulolla ja hallinnassa eikä intoutunut liikaa. Tästä on hyvä taas jatkaa.
Minua jännitti vähän nousta Piirron selkään viime viikon putoamisen jälkeen.


 Lauantaisin yleensä leivon jotain. Jääkaapissa pyöri Valion sitruunanmakuinen Viola-tuorejuusto, jonka halusin hyödyntää. Tein omenapiirakan, jonka täytteeseen tuli sitruuna-Viola, ranskankermaa, pari munaa ja muutama omena omasta omenapuusta. Oli hyvää!

Valutin juuri uunista tulleen piirakan päälle lorauksen siirappia.

Viime viikon aikana syntyi viisi blokkia sadan blokin peittoon. Tuntuu, että nämä vain vaikeutuvat, mitä pidemmälle työ etenee.
Näissä neljässä blokissa piti taas vaihteeksi aplikoida. En tykkää...

Tämä blokki oli varmaan vaikein tai ainakin ärsyttävin tekotavaltaan tähänastisista. Tekniikkana oli paper piecing, ja vaikeaksi homman teki se, että uloimmalla kehällä on älyttömän pieniä osia, jotka eivät kuvasta kunnolla erotu. Ne luovat blokkiin syvyyttä ja pyörivän liikkeen vaikutelmaa. En tykännyt tämänkään tekemisestä...

1 kommentti: