perjantai 17. heinäkuuta 2015

Onnistuin!

Nyt kyllä annan itselleni kympin käsityöstä, jonka tein. Kyseessä on käsityöblogimaailmassa jonkinlaiseksi ilmiöksi noussut Sew together bag, josta olen suomalaisissa blogeissa huomannut käytettävän nimeä Neljän vetoketjun pussukka.

Tilasin jo keväällä muutamalla eurolla sähköisen ohjeen Craftsystä ja aloitin asian hauduttelun. Lopulta päätin käyttää työhön viimeksi valmistuneen tilkkupeiton viimeiset jämäkankaat. Etenin vähitellen: ensin ompelin päällimmäisen tilkkupinnan, sitten muutaman viikon kuluttua tikkasin siihen taustavanun. Yhtenä iltana leikkelin loput pussukan osat ja toisena luin englanninkielistä ohjetta sillä periaatteella, että haluan ymmärtää jokaisen työvaiheen oikein. Varsinainen ompelutyö eli pussukan kokoaminen jakaantui parille illalle. Lopputulos on hieno, vaikka itse sanonkin. Siksi ansaitsen arvosanaksi kympin.

Pussukka näyttää suljettuna kohtalaisen tavalliselta penaalilta. Mutta kun vetoketjun aukaisee, paljastuu pieni tilaihme.




Ensinnäkin pussukassa on neljä varsin tilavaa osastoa, joihin laitoin kuvaa varten käsityötarvikkeita.
Mutta ei tässä vielä kaikki...



Osastojen välissä on kolme vetoketjutaskua, joihin saa hyvään järjestykseen kaikenlaista tavaraa, tässä tapauksessa kyniä, mittanauhan, leikkurin varaterän ja neuloja. Pussukka ei ole kuvassa läheskään täysi, joten siihin saa mahtumaan paljon kaikenlaista. Mielestäni tämä on upea, käytännöllinen tuote. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti