sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viikon blokit

Tällä viikolla ompelin taas muutaman blokin ja huomasin, että minulla on työn alla peräti neljä vähitellen valmistuvaa tilkkupeittoa: Talvipeitto, Sadan blokin peitto, Puutarhapeitto ja uusimpana Valokuvia-peitto. Minulle taitaa sopia tällainen työskentelytapa: aina kun on aikaa ja halua, voin viedä jotain työtä vähän eteenpäin ilman paineita työn valmistumisesta.
Tässä ovat kuluneen viikon Sadan blokin peiton osat.

Tätä tähtitilkkua pakertaessa nousi melkein hiki pintaan, sillä se koostui niin pienistä osista. Asetin pyykkipojan tilkun viereen havainnollistamaan blokin kokoa, joka on 6,5`` x 6,5``.

Onneksi viikon toinen blokki oli paljon, paljon helpompi.

Tällä viikolla aloitin Fat Quarter Shopin ohjeella Snapshots-peiton. Peiton idea on minusta mukava: siihen tulee ikään kuin 12 valokuvaa, jotka kuvaavat iloisia asioita. Peiton ohjeistus on ollut saatavilla FQS:n sivuilla jo varmaan vuoden, ja ihastuin siihen jo silloin. Alkuvuodesta sitten kävi niin, että huomasin peiton tekoon tarkoitetun kangaspaketin 70 prosentin alennuksessa kyseisessä liikkeessä, jolloin se postikuluineenkin oli niin edullinen, etten voinut sitä olla tilaamatta.

Tässä on Valokuvia-peiton ensimmäinen osa, täytekakku...

...ja tässä toinen, ompelukone. Seuraava taitaa olla teekannu, ja sitten on vuorossa muistaakseni koiranpentu.

Nyt lähden ulos auringonpaisteeseen, ja illalla pääsen taas ratsastamaan.

2 kommenttia:

  1. Kauniita blokkeja! Tuo ompelukone kyllä houkuttaa. Minäkin tykkään tehdä useita töitä yhtäaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ompelukoneesta voisi tehdä hienon ompelukoneen suojuksen.

      Poista