torstai 20. elokuuta 2015

Mukava iltahetki

Pitkän työpäivän jälkeen menin istuskelemaan kanatarhaan. Siellä rauhoittuu huomaamattaan, vaikka puhelin olikin mukana. Halusin pitkästä aikaa ottaa muutaman kuvan kanatarhan asukkaista.


Batman on komea nuori kukko. Se hoitaa kukon tehtävää hyvin: ilmoittaa löytämistään herkuista eikä suostu tulemaan illalla häkkiin ennen kuin kaikki kanat ovat turvallisesti kotona. Pari päivää sitten se jopa haki naapurin pihaan omille teilleen lähteneen Kanelin takaisin.


Tässä on Vappu.


Kanarouvat torkkuvat ilta-auringossa.


Aku intoutui kiekumaan.



Batman vahtii.

Kaneli vain kaunistuu.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Lueskelin mielenkiinnolla kanatarhaan liittyviä postauksiasi. Meillä on tarkoituksena eristää ensi kesänä varastorakennus kanalakäyttöön, onneksi ihana aviomieheni on kätevä käsistään, joten minä saan vain seurata sivusta :) Onko teillä talvikanala jo valmiina? Olisi mukavaa nähdä projektin vaiheista kuvia, jotta voisi vähän hahmottaa, mitä itselläkin on edessä. Kauniita kanoja teillä kyllä on!

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentista.
    Meillä kuitenkin kävi niin, että talvikanalan teko siirtyi tulevaisuuteen. Huomasimme, että kustannuksia olisi tullut melko paljon, ja siksi kanojen "talvettaminen" parin sadan metrin päässä appivanhempien luona alkoi tuntua järkevämmältä vaihtoehdolta. Siirsimme kanat sinne pari viikkoa sitten.

    Kirsti Hassinen kirjassa Omat kanat, omat munat on hieno talviasuttavan kanalan suunnitelma. Muutoinkin tuo kirja on erittäin hyvä, joten jos et ole siihen vielä tutustunut, suosittelen lainaamaan sen vaikka kirjastosta. Mukavaa rakennusprojektia teille ensi kesäksi!

    VastaaPoista