lauantai 4. maaliskuuta 2017

Maaliskuu ja loma

Maaliskuun alku tarkoittaa minulle lomaviikkoa. Tuntuu hyvältä irrottautua aikatauluista ja olla vain. Heräsin tänään hyvissä ajoin ja tein pullataikinan. Halusin kokeilla uudessa Kodin Kuvalehdessä huomaamiani kristallipullia. Osan taikinasta leivoin tavallisiksi pikkupulliksi.

Kristallipullat kastettiin paiston jälkeen voisulassa, minkä jälkeen pyöräytin ne sitruunankuoriraasteella maustetussa sokerissa. En ole vielä maistanut, mutta luultavasti ovat hyviä. Sitruunainen tuoksu ainakin on ihana.

Alkuviikosta meillä oli kuopuksen syntymäpäivä, jonka kunniaksi hänen siskonsa leipoi kakun. Pohja on tumma suklaakakkupohja, ja väliin tuli vadelmarahkaa ja vadelmia. Oli hyvää!


Käsitöiden tekeminen on ollut vähäistä. Joskus tammi-helmikuun vaihteessa ompelin neljä blokkia sadan blokin peeittoon. Jospa inspiraatio loppujen noin kahdenkymmenen blokin ompeluun löytyisi jossain vaiheessa. 


3 kommenttia:

  1. Pullat näyttävät herkullisilta, niitä on tarkoitus leipoa täälläkin:)
    Kivat ovat blokitkin, ompele lisää vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista. Suosittelen kristallipullia sitruunaisella sokerilla. Sitruuna toi mukaan ihanan makuvivahteen.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista