sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikonlopun aikaansaannoksia

Jo perjantai-iltapäivänä tunsin, että nyt saan pari päässä olevaa ideaa toteutettua. Ensinnäkin ompelin penaalin ihanista, ilmeisesti ystävänpäivän alla myytävistä Kismet-papereista.
Penaalin toinen puoli on tällainen...


...ja toinen tällainen

Sitten ompelin työkaverilleni tilaustyönä minikarkkipaperipussukan, joka on varustettu pitkähköllä hihnalla. Siinä hän aikoo säilyttää liikuntaharrastukseen liittyvää pientä pukukaapin avainta, ja hihnan avulla avainpussi löytyy kätevästi varustekassista.


Tämä minipussukka syntyi kahdesta Fazerin Orange-paperista.


 Paras aikaansaannos oli kuitenkin se, että sain pitkään mielessä hautoneen projektin toteutusasteelle. Minulla on paljon pieniä tilkkupeittojen teosta tähteeksi jääneitä jämätilkkuja ja -kaitaleita, jotka tuntuvat olevan aina tiellä ompelupisteessäni yläkerrassa. Ryhdyin väsäämään niistä sen
kummemmin suunnittelematta tilkkupintaa, jonka tikkasin kiinni vanuun ja vuorikankaaseen. Syntyneistä tilkkupinnoista ompelin toilettipussukan, josta tuli mielestäni aika hieno.  Päätin, että tehtailen vastaavanlaisia, kunnes jämätilkut on käytetty. Sitten on taas lupa hankkia lisää kankaita.


Toilettipussukan (koko n. 25 cm x 17 cm) toinen puoli on tällainen...



...ja toinen puoli tällainen.

Vuorina on pala ruusukangasta, jota käytin joskus erään tilkkupeiton taustana ja jota jäi hieman yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti