lauantai 2. tammikuuta 2016

Kokeilussa kreikkalainen voileipäkakku

Tein eilen Kinuskikissan ohjeella kreikkalaisen kasvisvoileipäkakun. Täytteessä on mm. fetaa, punasipulia, aurinkokuivattua tomaattia ja rucolaa sekä tsatsikityyppistä kurkku-valkosipuli-tuorejuustoseosta. Tänään levitin kakun pintaan tuorejuustoa ja koristelin niillä aineksilla, mitä sattui olemaan. Kakusta tuli raikas ja jotenkin kevyen oloinen. Ehkä tämä johtuu siitä, ettei majoneesia käytetä ollenkaan. Kakku sai hyväksyntää perheeltä, ja tämä päätyy jatkossa juhlatarjottavien listalle.

Seuraavalla kerralla panostan koristeluun kunnolla, mutta hyvä näinkin.



Täytteissä on mukavasti vihreän ja punaisen sävyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti