lauantai 9. tammikuuta 2016

Pakkasviikko

Koko viikon on ollut kova pakkanen, minkä takia on tullut oltua sisällä lähes koko ajan. Maanantaina oli kuitenkin ratsastus. Meitä oli tunnilla vain kolme, ja opettaja piti reippaan, laukkapainotteisen tunnin. Tuli hiki, vaikka pakkasta oli -18.

Piirto ennen tuntia. Tunnin jälkeen sekin oli aivan hikinen ja loimen tarpeessa.

Sain loppiaisena valmiiksi hevoslapaset. Näihin upposi aikamoinen mäörä tunteja. Välillä jouduin purkamaankin, kun väsyneenä neuloessani lähdin vahingossa neulomaan kuvioneulekarttaa väärään suuntaan. Hevonen oli vähällä saada ylimääräisen silmän varsinaisen silmän alapuolelle. Lapaset ovat kirjoneuleeseen syntyvien lankajuoksujen takia käytännössä kaksinkertaiset eli oikein lämpimät.

Näitä neuloessani kuuntelin pitkät pätkät Seitsemää veljestä äänikirjana. Ajattelenkin, että lapasissa on kuvattuna Valko.


Poika toivoi saavansa luistinsukat, sellaiset riittävän pitkävartiset. Mielellänihän minä sellaiset hänelle neuloin. Lanka oli taas Regiaa Arnen ja Carlosin värimaailmalla. Puikot olivat kokoa 2,5. Lopputulos oli hyvä: ohuehkot, jalkaan istuvat ja luistimeen luontecasti sopivat villasukat


Värit olivat sukkien saajalle mieleiset. Lankaa jäi tähteeksi sen verran, että voisin neuloa lapaset tai joogasukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti