Sytytin kynttilän lyhtyyn (sorrun silloin tällöin Partyliteen)...
...tein synttärisankarille aamiaisen, jonka tarjoilimme vuoteeseen...
...leivoin pitkästä aikaa karjalanpiirakoita...
...kokosin kanatarhaan vietäväksi herkkulautaset (riisipuuron loput, kesäkurpitsaraastetta ja pari croissantia paloiteltuna)...
...ja seurasin hetken herkuttelevia lintuja.
Iltapäivällä leivoin omena-mascarponepiirakan ja tein jääkaappiin panna cottaa hyytymään. Se
tarjoillaan illalla jälkiruuaksi omalla pihalla kypsyneiden karhunvatukoiden kanssa.
Panna cotat menossa jääkaappiin.
Iltaruoka oli herkullinen. Suurin osa annoksesta oli lähiruokaa omasta takaa: kyyhkyt, herkkutatit ja pavut. Lisukkeena oli vielä valkosipuliperunoita.
Jälkiruoka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti