perjantai 15. elokuuta 2014

Tilkkutöitä

Tänään sain viimein kuvattua ompeluksiani, joita aion lähiaikoina lähettää eteenpäin.



Designer Mystery 2013 BOM -peiton pinta on valmis. Minulla on taustakangaskin hankittuna, joten lähetän peiton nyt syksyllä Töölön Tilkkupajaan tikattavaksi. En varmasti jaksaisi tikata tätä käsin, ja haluan antaa ammattilaisen tekemän tikkauksen itselleni lahjaksi.



Tällainen setti aloittaa huomenna matkansa kohti Australiaa. Osallistuin The Quilting Galleryn Summertime memories mug rug - tilkkutyövaihtoon. Parini on australialainen Beverley. Ompelin hänelle Marimekon kankaista kesäistä järvimaisemaa ilmentävät mukimatot. Lähetän hänelle myös pari kangaspalaa, Marimekon tiskirättejä sekä aihepiiriin
sopivia lautasliinoja. Tämä oli toinen swap, johon osallistuin.


Postin kulku Australiasta kesti tällä kertaa hurjan pitkään; Beverleyn lähettämä pieni paketti saapui vasta lokakuussa. Sain ihanan iloiset, merenrantatunnelmaa ja aurinkoa henkivät mukimatot, joissa oli käytetty konekirjontaa. Lähetyksessä oli mukana myös avaimenperä, kynä ja kirjontakoneella tehty hevosaiheinen tilkku, josta aion upottaa jossain vaiheessa johonkin ompelutyöhön, esim. kassiin.

Thank You, Beverley! I like these mug rugs a lot!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti