lauantai 26. maaliskuuta 2016

Käsitöitä

Eilen ompelin kolme osaa sadan blokin peittoon ja sain työn taas ajan tasalle. Seuraava ohje tuleekin jo huomenna, mutta näitä on aika mukava ja vaivaton ommella.

Nämä kolme blokkia ompelin. Yläoikealla olevan tilkun keskiruutuun olisi pitänyt valita neutraali taustakangas ja kirjoa siihen linnunsilmäpistoilla isoäidinneliö. En pidä kirjomisesta, joten valitsin keskusruuduksi kuvioidun kankaan. 



Talvipeiton kymmenes blokki, Kaupungintalo, valmistui viime viikolla. Peitto alkaa olla loppusuoralla: enää kaksi blokkia jäljellä. Sitten onkin vuorossa niiden yhdistäminen ja peiton molempiin päätyihin tulevien tähtikuvioisten reunakaitaleiden ompeleminen.



Hetkinen...kuka on vallannut sohvan päiväuniaikaan? Rukkahan se siinä, ja joku ystävällinen sielu on peitellyt sen.


Eilen sain punottua viime viikon kurssilta tähteeksi jääneestä pajusta toisen ruokintakatoksen. Katon yläosa ei onnistunut yhtä hyvin kuin kurssilla tekemässäni katoksessa, mutta lopputulos on vähintään tyydyttävä, ehkä hyväkin.


Tämän ruokintakatoksen ripustin omenapuuhun. Tarjolle laitoin maapähkinöitä. Pitää seurata, miten linnut ottavat uutuuden vastaan.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen tuo Rukka on! Ja peitto hänen päällään on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rukka on hurmaava. Peitto on ensimmäisiä tilkkutyökokeilujani muutanan vuoden takaa.

      Poista