sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Lomaviikko edessä

Viikonloppu on ollut mukava, ja ensi viikko on lomaa. Saa elää ilman aikatauluja ja tehdä sitä, mikä hyvälle tuntuu.

Eilen katselin amerikkalaisia tilkkutyöaiheisia sivustoja ja löysin sew along -työn, josta innostuin heti. Kyseessä on peitto, joka tulee koostumaan sadasta erilaisesta blokista, joista kukin on kooltaan 6 x 6 tuumaa. Aika pieniä siis. Osallistuminen on ilmaista, ja joka sunnuntai ja tiistai julkaistaan ohje uuteen blokkiin. Ensimmäiset blokkiohjeet on julkaistu vajaa kuukausi sitten, joten minun pitää koettaa päästä rytmiin mukaan nyt lomaviikolla. Käytän  tähän työhön kaikenlaisia tähdekankaita. Tänään sain leikeltyä ja ommeltua kolme ensimmäistä blokkia. Tässä ne ovat:

Ensimmäinen blokki oli helppo: ommeltavia tilkkuja oli vähän ja sydänaplikaatio oli vaivaton tehdä


Tilkku numero 2 vaati jo melkoista näpräämistä, sillä se koostuu niin monesta pienestä osasta. Noille värikkäille perhosille pitäisi vielä kirjoa tuntosarvet.


Blokkiin 3 tuli kuusi sydäntä. Oli vaikea kohdistaa kulmia, kun tilkut ovat näin pieniä. Tämä työ tulee luultavasti kysymään hyviä hermoja.



Tässä kolme ensimmäistä tilkkua valmiina. Koetan saada jo julkaistut blokit ommeltua ensi torstaihin mennessä. Ei pitäisi olla ongelma.


Iltapäivällä oli mukava ratsastustunti. En muista, milloin olisin onnistunut pohkeenväistössä niin hyvin kuin tänään Piirron kanssa.

Piirto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti