keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pihalla

Tänään saimme paljon aikaan pihalla. Puolisoni raivasi viimeiset rakennusaikaiset epämääräiset puu- ja salaojaputkikasat piharakennuksen takaa. Sitten hän niitti siltä tontin kulmalta heinän ja vielä viimeisteli ruohonleikkurilla. Maisema avartui. Kasa muuten rojotti paikallaan noin seitsemän vuotta. Siihen käsiksi käyminen tuntui aina ylivoimaiselta, mutta nyt onneksi se on raivattu. Kiitos miehelle! Nyt saa juhannus tulla. On ainakin viihtyisä piha.


Tiput kasvavat melkein silmissä. Sää vain on ollut vähän turhan viileä, minkä takia pidän tipujen mökissä lämmitystä päällä. Sateen yllättäessä ne menevät heti mökkiinsä suojaan. Kun aurinko vähänkin tulee esiin, tiput tulevat ulos nautiskelemaan. Parin niistä olen nähnyt kellottelevan kyljellään auringonpaisteessa.



Tiput viihtyvät auringossa.


Kotipiha


1 kommentti:

  1. Nämähän on oikein hienot sivut! Mukava lukea kaunista ja huoliteltua suomen kieltä. Ulkoasukin on raikas. Minun pitää kysyä sinulta neuvoa, kun tavataan. Kylähistoriablogi on päivittyy nykyisin verkkaiseen tahtiin, kun en ehdi koluta ullakoita. Mukavaa bloggailua ja kesää sinulle. Alan seurata!

    VastaaPoista