keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Keittiöapulainen

Annoin itselleni lahjaksi Kitchen aid -yleiskoneen, jonka hankkimista olen jo pitkään harkinnut. Tänään englanninpunainen kaunotar sitten saapui!
On se kaunis! Väri on mielestäni upea.


Kone on todella jytäkkä ja varmasti kestävä: kaikki osat ovat metallia, myös vaihdettavat sekoituspäät. Ja mikä parasta, osat voi pestä astianpesukoneessa yhtä sekoitusvispilää lukuun ottamatta. 



Käyttöohjeeseen tutustuttuani laitoin ohraleipätaikinan tulemaan. Yllätyin, kuinka helppokäyttöinen ja hiljainen kone on. Ja minkälaisen taikinan se vaivasi kymmenessä minuutissa:  erinomaisen ja erittäin helposti leivottavan!  Nyt alan kyllä tosissani leipoa leivät itse. Tähän koneeseen voi hankkia monenlaisia lisäosia, esim. lihamyllyn. Yhden lisäosan tilasin tähän samaan pakettiin. Se ei ole ehkä tarpeellisimmasta päästä, mutta tuo varmasti iloa ruuanlaittoon. Huomenna pääsen kokeilemaan sitä.

Leipä onnistui hyvin.



2 kommenttia:

  1. Olen jahkannut ja jahkannut parin eri yleiskoneen väliltä. Vieläkään en ole saanut päätetyksi. Jospa sitä vuoden sisään olisi kuitenkin jonkin yleiskoneen onnellinen omistaja...

    VastaaPoista
  2. Tätä konetta voin suositella. Hankin varmaan lähiaikoina lihamyllyn lisäosaksi, joten kerron siitä sitten kokemuksia. Ihanaa lomaa! Eikö ole upeaa että koko ihanuus on alussa!

    VastaaPoista